Over Kuipers Solutions

De aftrap
1 april ’15 heeft de aftrap plaatsgevonden van mijn bedrijf Kuipers Solutions. Het bedrijf is op ondernemende wijze ontstaan door 15 jaar te werken aan projecten in de vastgoed en energiesector. Kuipers Solutions is het resultaat van een goed netwerk aan contacten waarbij duurzame relaties in het DNA zit. Specialistische diensten kunnen ook geleverd worden door partners.  

Profiel
Kuipers Solutions adviseert als het gaat om vastgoedbeheer, vastgoed ontwikkeling en energieconcepten. Kuipers Solutions heeft een integrale visie op energie, techniek, duurzaamheid en veiligheid. Die integrale kwaliteit zorgt voor toekomstbestendig vastgoed met lagere exploitatiekosten en beheersbare investeringsrisico’s. Kuipers Solutions is inzetbaar gedurende de gehele levenscyclus van een gebouw. Tijdens de ontwikkelingsfase, realisatie en exploitatiefase is Kuipers Solutions in staat om uw zorgen uit handen te nemen door de directievoering op zich te nemen. Dit moet resulteren in een beheersbaar proces en het optimaal bedienen van de klant.

Missie
Kuipers Solutions is een onafhankelijke vastgoedpartner die ingenieuze oplossingen wil bieden op het gebied van functionaliteit, techniek, milieu, veiligheid en energie. Dit moet resulteren in meerwaarde voor u als vastgoed eigenaar, huurder of gebruiker. Meerwaarde voor u is de missie van Kuipers Solutions.

Na de aftrap… direct scoren met SC Cambuur
De directie van SC Cambuur heeft aan Kuipers Solutions gevraagd om het vastgoed te beheren van het voetbalstadion aan het Cambuurplein te Leeuwarden. Voor dit bijzondere complex staan veilig gebruik voor de fans en de bedrijfszekerheid voor de BVO voorop. Er is een verantwoordelijkheid voor zo'n 200.000 bezoekers per jaar die met veel plezier naar de wedstrijden en trainingen van SC Cambuur gaan. De komende jaren is Kuipers Solutions de vastgoed partner van SC Cambuur.

Contact
Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Robert Kuipers
Directie